EFT2020-06-18T09:22:36+00:00

Tehnike čustvene svobode

Kaj je EFT?

Izzivi pri katerih vam EFT pomaga

Zakaj izbrati EFT?

Kako poteka EFT?

Tapkanje z otroki

Vprašanja in odgovori

Zadnje objave

» Pred leti sem bila naročena na operacijo levega kolka in Daša mi je ponudila pomoč za lajšanje bolečin, ki sem jih občutila pri hoji in gibanju. Pričakovala sem blago izboljšanje stanja. Natančno sem sledila njenim navodilom, stisnila zobe in se predala moči njene intuitivno začrtane poti za lajšanje bolečin. Pripravila mi je mešanico Bachovih kapljic. Prvi teden subjektivno ni prinesel spremembe. Vztrajanje se je obrestovalo šele z vsakim novim dnem tako, da sem tretji teden že pozabila, kako hudo je bilo. Operacijo sem odpovedala.

Pred nekaj meseci so se mi ponovno pojavile bolečine v kolku, tokrat na desni strani. Ker sem doma v tujini, se je odločila, da mi pomaga z reikijem na daljavo. Ko so bili njeni malčki že na toplem v posteljicah, sva se na kratko slišali po telefonu, da sva določili začetek in konec terapije. Občutke, ki so me preplavili takoj na začetku, je težko opisati. V telesu sem čutila veliko nežnih, toplih prstkov, ki so nekako vibrirali okoli mesta, ki me je bolelo. Zdelo se je, kot bi bila vibracija ovita v svilnato toploto. Najraje bi v tako valujoči toploti večno ostala. Te čudovite občutke je res težko opisati, jih je potrebno doživeti. Postopek sva ponavljali nekaj večerov, dokler sem na težavo popolnoma pozabila.

Hvaležna sem za njeni zlati roki, za njeno ljubečo skrb,  razumevajočo pomoč, za razdajanje intuitivne energije, za to, da je obogatila svoje bogato znanje še s komplementarnimi znanji kot je npr. reiki in tako stkala mavrico prelivajoče se energije z željo, pomagati in spet pomagati.

Beseda HVALA ne more opisati dragocene izkušnje in izraziti hvaležnosti za njeno čudovito delo. Naj jo moja hvaležnost in moj hvala spremljata ob delu, za katerega je nadarjena, in ki ga tako ljubi.«

Dana L., Nemčija

“Že ob prvem srečanju sem začutila njeno toplino in dobrosrčnost. Po večkratnih srečanjih in dopisovanjih z njo, pa sem spoznala tudi druge lastnosti, ki se mi zdijo v današnjem času tako pomembne. Daša zna poslušati. Je empatična in takoj pripravljena pomagati. Neutrudno se izobražuje na področju zdravja in dobrobiti ljudi in svoje znanje rada deli z drugimi in ga zna uporabiti, ko je kdo potreben njene pomoči. Še posebej občudujem njeno vztrajnost delati tudi na sebi, se izboljševati in uporabljati metode, s katerimi pomaga drugim, tudi za svojo osebnostno rast, rezultat česar je njena odprtost, razumevanje in sprejemanje ljudi, takšnih kakršni so.”

Katja Kvas Lapkovski, izvajalka 3. stopnje EFT po mednarodnem predmetniku in z licenco ACEP , Ljubljana

“Je oseba, ki te objame s svojo toplino. Je pristna, empatična in intuitivna. Pri njenem delu cenim, da ima kakovostno formalno izobrazbo, ki jo je nadgradila s številnimi holističnimi zdraviteljskimi pristopi. Sama pri iskanju zdravstvenih storitev najlažje zaupam strokovnjaku, ki ima ustrezno formalno izobrazbo, hkrati pa stopa izven okvirov ter holistično pristopa k človeku. Dašo pri njenem delu vodita izjemen čut za sočloveka in odlična strokovna podkovanost.Vsekakor vrlini, ki ju pri skrbi za naše zdravje ceni vsak od nas.”

doc. dr. Katarina Habe, uni. dipl. psih.

“Je zelo prijazna oseba, ki nikoli ne odreče pomoči nikomur; še takrat ne, ko je niti ne more ponuditi; takrat da svojo prisotnost in je to velikokrat tudi najučinkovitejše blaženje trpljenja, za kogarkoli. Enostavno je rojena za to, da se človek ob njej počuti sprejetega tak kot je. Če pa mu pomoč ponudi še na vse naštete načine, je pa uspeh pri izboljšanju počutja človeku, ki pomoč potrebuje, zagotovljen.”

Renata Čimžar, izvajalka 3. stopnje EFT po mednarodnem predmetniku, Preddvor

“Spoznali sva se na tapkanju. Je nežna in prijazna ter potrpežljiva in razumevajoča tapkalka. Na najinih srečanjih sem spoznavala, kako bogato je njeno znanje in kako številni so darovi, ki jih Daša nesebično razdaja, in tudi tako uresničuje svoje poslanstvo. Vesela sem, da sem lahko del njene čudovite zgodbe.”

Olga Gorkič, Ljubljana

» Že, ko sva se prvič srečali, sem začutila njeno pozitivno energijo. Sedaj, ko se že nekaj časa poznava, si upam reči, da je topla oseba, ki ima željo pomagati sočloveku. Ima veliko znanja in se lahko postavi ob bok ostalim terapevtom. Najbolj pa sem občutila njeno znanje reikija, ko mi je v 10 minutah pregnala glavobol, ne navaden glavobol, ampak razvijajočo se migreno. Iskreno sem ji hvaležna za to izkušnjo!«

Marjeta Suhadolc, Ljubljana
“Spoznali sva se na neki delavnici. So ljudje, s katerimi se preprosto ujameš. Ko pogled pove več kot tisoč besed. Izhaja iz lastnih izkušenj in preizkušenj, zato lahko razume stiske in bolečine drugih. Je topla, srčna in spoštljiva. Izjemna terapevtka, pri kateri se dobro počutiš.”
Renata Radič Berglez, Ljubljana

» Dašo poznam manj kot pol leta, vendar se mi je takoj usedla v srce. Ima zelo veliko znanja in res rada se nanjo obrnem, ko potrebujem nasvet, ker mi ga vedno prijazno podari. Je najbolj prijazna oseba kar jih poznam. Ima lepo in toplo energijo. Vsakič, ko se spomnim nanjo, postanem dobre volje in svet se mi zdi varen, vesel in srečen. Je živi angel. Z velikim veseljem z njo tapkam na svoje težave in pijem pri njej kurkumino kavo.«

Teja K., Ljubljana

“Daša je svojemu delu predana s srcem in dušo. Je pozitivna, srčna in vedno pripravljena pomagati.”

Tina O., Ljubljana

“Čudovita topla oseba z iskreno željo, pomagati. Angel na Zemlji.”

Lidija Dolinar

» Katerekoli naloge se Daša loti, vanjo vloži veliko strasti, truda in odgovornosti.«

Damjan K., Ljubljana

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works